Claude Debussy-Sarbatorit de google la 151 ani de la nastere - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 22 august 2013

Claude Debussy-Sarbatorit de google la 151 ani de la nastere

   Google sarbatoreste pe 22 august,implinirea a 151 de ani de la nasterea compozitorului francez Claude Debussy,una dintre cele mai proeminente figuri asociate cu muzica impresionista.



    Logoul are drept o coloana sonora cu cele mai celebre compozitii ale celebrului compozitor Claude Debussy"Clair de lune".Doodle-ul prezinta o parte a orasului situat pe malul unui rau:luminile se aprind in case si pe strazi in functie de acordurile melodiei.
   Animatia se termina cu doi oameni care vaslesc in barci diferite in directii diferite,iar cand se intalnesc la mijlocul apei,amandoi deschid o umbrela sub care se protejeaza de ploaie.
   Claude Debussy s-a nascut la 22 august 1862,la Saint-Germain-Laye si este considerat unul dintre cei mai influenti compozitori din lume,a fost autorul unui stil original,ale carui lucrari au reprezentat o iesire din tipar din conceptele traditionaliste.
   Potrivit specialistilor,acesta ar fi fost considerat si unul dintre cei mai importanti compozitori de pian,fiind intrecut doar de Frederic Chopin.
    Talentul muzical al lui Claude Debussy,a fost descoperit de catre primul sau profesor de pian.

2 comentarii:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages