Piratii din Caraibe se intorc - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 27 ianuarie 2015

Piratii din Caraibe se intorc

"Piratii din Caraibe" se intorc

Omul din spatele francisei "Piratii din Caraibe", Jerry Bruckheimer, a anunt ca cel de al cincelea film a fost amanat si va fii lansat tocmai in 2016.

Piratii din Caraibe, vor continua potrivit The Hollywood Reporter, cu inca un film intitulat "Dead Men Tell No Tales", dar se va lansa abea in 2016.

Jerry Bruckheimer a dezvaluit intr-un interviu problemele care impiedica lansarea filmului in vara lui 2015 asa cum se stabilise initial ce tin in mod special de scenariu.

Producatorul Jerry Bruckheimer a declarat "Avem o schita a scenariului pe care toti o adora insa nu este terminat. Totul conteaza." Se vrea un scenariu care sa le convina tuturor, incadrandu-se si in costuri, asemenea proiecte ajungandu-se si la un totat de 300 milioane de $.

Adevaratul motiv scris de catre presa straina este esecul filmului The Lone Ranger, care nu si-a facut incasari nici cat sa acopere costurile, iar Jerry a inceput sa piarda teren atunci cand vine vorba despre bugete uriase pentru super productii. Filmele Piratii din Caraibe au avut incasari uriase, insa fanii si criticii au fost nemultumiti de calitatea scazuta a scenariilor.

Producatorii de la Disney spera sa aduca investitia la un total de 200 milioane de $, ceea ce este putin probabil insa aducerea in echipa a regizorilor Joachim Ronning si Espen Sanderberg de la Kon-Tiki.

Producatorul dupa ce a fost intrebat daca este increzator in finalizarea proiectului, acesta a declarat "nu esti niciodata increzator cu nici un film, dar este totusi o franciza care valoreaza miliarde de dolari, ultimul film incasand 1.4 miliarde de dolari".

Lucrurile trebuie usor grabite intrucat "ar fi trebuit sa incepem filmarile din luna martie insa banii au fost redirectionati catre alte directii", scenaristul Jeff Nathanson nu este unul dintre cei mai buni, fiind cea de a doua lui incercare de a face un scenariu.

Johnny Deep a declarat ca se va intoarce in rolul care l-a facut unul dintre cei mai celebri actori- Jack Sparrow.

2 comentarii:

  1. asta e o veste buna. Imi place foarte mult cum joaca Johnny Depp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da este o veste buna si una rea... vestea buna este ca apare filmul vestea rea ca apare abea in 2016

      Ștergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages