De la papioane, la imbracat vedete - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

De la papioane, la imbracat vedete

Florin Burescu
un tanar designer ce
imbraca Vedetele din Show Biz

Tanarul Florin Burescu, din Craiova, un designer vestimentar ce a pasit in lumea aceasta ca designer de papioane handmade.
Rezultatele muncii nu au intarziat sa apara, acest lucru datorandu-se si vedetelor ce au ales pentru diverse evenimente cu stil  vestimentatiile create de tanarul designer oltean. Notorietatea se mai datoreaza si emisiunilor la care a participat, atat pe plan national cat si pe plan local. 

Treapta cu treapta, Florin Burescu si-a extins aria, incepand sa produca, pe langa papioane si accesorii, precum esarfe, miniembleme, batistute pentru sacou, dar si multe alte accesorii.
Florin Burescu a ales in urma cu un an de zile sa isi deschida propriul atelier de creatie, atelier in care a inceput sa creeze sacouri barbatesti, cu care a si participat la doua concursuri fashion organizate la Bucuresti, Bucharest Fashion Week, alaturi de Sonia Trifan, urmand sa paseasca si in segmentul sexului frumos, incepand sa creeze si rochii, pentru doamne si pentru domnisoare.

Atelierul Florin Burescu, iti da posibilitatea de a iti alege dintr-o gama variata de modele unicate, la preturi modeste, pentru evenimentele in care litera de lege este stilul si eleganta, dar si pentru job.

Daca tot am adus aminte de evenimente, Atelierul Florin Burescu, a pasit usor si in segmentul rochiilor de mireasa urmand in scurt timp si rezultatele sa apara.
Printre vedetele autohtone ce au pasit pragul atelierului Florin Burescu se numara: Niculina Stoican, Anamaria Prodan, Cristi Brancu, Oana Turcu, Ruby, Paula Chirila, Loredana Groza, dar si multe alte vedete. 

Daca te pregatesti de un eveniment important din viata ta si vrei articole vestimentare de calitate si design special creat pentru tine, Atelierul Florin Burescu te asteapta cu mare drag pentru a iti oferii sfaturi utile in materie de fashion. 

Atelierul Florin Burescu, se afla in Craiova(Calea Bucuresti bl P2 ap 34) sau puteti face rezervari si la numarul 0762.675.479
sau adaugand-ul pe facebook : /florinburescu 

Un comentariu:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages