Amintiri ce nu le poti simtii, doar daca le traiesti - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 9 februarie 2015

Amintiri ce nu le poti simtii, doar daca le traiesti

De la o postare
la o amintire placuta


In urma cu ceva timp, un prieten, Razvan Damian Irimescu, a publicat pe un site de socializare, un link despre  Akademos Alpinism Acrobatic, un loc infiintat de catre Telex.

In urma cu aproximativ 6 ani, eu impreuna cu Damian (Cretul), am decis de ziua barbatului sa facem ceva diferit, asa ca am ales sa mergem sa facem alpinism si gratar la Akademos Alpinism Acrobatic, alaturi de alti prieteni.

Planul a fost facut in urma cu o zi, ne-am intalnit la statia de autobuz de la Teatrul National Marin Sorescu si am asteptat sa mergem la alpinism, sa incercam ceva nou, sau cel putin sa incerc ceva nou.

Tin sa precizez ca eram mai plini de praf in buzunare decat bani, tigari pe vremea aia fuma si Damian, deci aveam cateva tigari si mult chef de voie buna. Eu eram entuziasmat pentru ca era ceva nou, dar si oameni noi pe care nu ii cunosteam. Am ajuns noi, cu chiu cu vai la destinatie si am inceput distractia.

Pot spune sincer ca am avut senzatia ca nu mai sunt in Craiova, pentru ca era un aer de voie buna, iar gazda, Telex, a fost pe masura asteptarilor.

Pentru a prinde curaj sa infrunt panourile de alpinism, am luat o bere sau doua, trei la bord, am savurat niste mici, dupa care echiparea si la munca, adica la catarat.

Eu, o imensitate de om ce sunt, eram in fata panoului, ma uitam la el, el la mine, asa mic cum sunt, trebuia sa il iau la cocotat, unul din cei de acolo m-au ajutat sa imi fac nodul sa nu ma trezesc ca aterizez mai repede pe pamant.

Nu ai cum sa iti imaginezi unele lucruri, decat, doar daca le traiesti.

2 comentarii:

  1. Am fost si eu anul trecut, uite dovada. Dar n-am gustat nimic inainte, ba chiar am jucat ping-pong dupa :)

    RăspundețiȘtergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages