Joaca Counter-Strike in realitate

Vrei sa joci Counter-Strike in
realitate?

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a anuntat la Bistrita, ca tinerii isi pot face bagajele pentru a parasii tara sa nu fie recrutati, sau incorporari pe fondul conflictului din Ucraina pentru ca nu are rost sa verse sangele pentru a apara averile baronilor si a celor care se afla la carma tarii.
Centrele militare au activitati "de rutina" vizand clarificarea datelor rezervistilor legate de domiciliu, mutarea dintr-o unitate in alta pentru a stii pe cine sa trimita pe campul de bataie sa apere "tara".

Mircea Dusa, Ministrul Apararii Nationale, a mai adaugat ca toti romanii au datoria sacra de a isi apara tara in caz de conflict, fiind nevoie de un cadru legislativ care sa clarifice modul in care se face pregatirea populatiei pentru aparare, tinand cont de faptul ca armata nu mai este obligatorie de la 1 ianuarie 2007.

Dupa ce am scris mai sus legat de armata, recrutare asi vrea sa intreb si eu pentru ce se face atata haos cu armata asta? Pentru ce tara sa luptam? Ce tara sa aparam cand guvernantii nostrii o vand bucata cu bucata strainilor?
Cred ca mai degraba Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa ar trebuii sa rectifice apararea tarii cu apararea averilor baronilor si intereselor politice locale.


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu