Proiecte Blogosferice - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 4 februarie 2015

Proiecte Blogosferice

Primul pas a fost facut


Ieri a avut loc prima intalnire cu privire la Proiecte Blogosferice, unde am dezbatut si pe o parte si pe alta fiecare tema de proiect in parte.

Locul cu pricina unde a avut loc intalnirea este Casa de Cultura Traian Demetrescu, pe aceasta cale ii multumim Directorului Cosmin Dragoste pentru ca ne-a lasa sa ne desfasuram activitatile blogosferice.

Ca de obicei am sarit peste introducere si anume faptul ca Razvan Damian Irimescu de ieri este declarat Doctorul Calculatoarelor, iar Eduard Manea este chirurgul estetician al butoanelor. 
O colega bloggarita, Ianolia Marina, a trimis laptopul la doctor Razvan pentru a il curati si sa il repare sa mearga mai bine. 

Reactia lui Ianolia cand si-a vazut laptopul curatit a fost una wow "este mai curat ca nou", practic in laptopul lui Ianolia aveati o gama diversificata de manaruri, de la alune, pufuleti si alte delicatese.

Ianolia a prezentat o carte in care apare cu trei articole pe care le-a scris ea pentru cartea respectiva "Poarta Fluturilor", un draft inainte de tiparirea propriei carti.

Gata am trecut si de introducere, acum sa trecem la lucruri mai serioase, adica sa povestim mai exact ce a fost la prima intalnire cu privire la Proiecte Blogosferice.

S-a facut o lista cu membrii pentru Asociatia Bloggerilor Olteni, s-au discutat proiectele care vrem sa le desfasuram in cadrul asociatiei, s-au facut calcule peste calcule pentru a nu avea surprize neplacute.

Dupa doua ore de munca, ne-am mutat tabara de lucru peste strada, mai exact la Facebar Chez Nouz.





Gazda a fost una primitoare oferind din partea casei un Shot Lamborghini flambat si cel mai diliu care s-a batut cu el a fost subsemnatul.


Unii dezertori au dat bir cu fugitii din primele minute, pentru ca aveau a doua zi servici, sau erau obositi de la servici.

Ne-am luat fiecare ce bauturi au dorit, eu mi-am luat 2-3 borcane de bere, o idee interesanta de a servi berea, altii au ales ciocolata calda.

Ca de obicei s-au facut poze, s-a socializat, iar eu cu Xaara am inceput sa facem fel si fel de poze.


Lista participantilor la dezbatere este urmatoarea:

7 comentarii:

  1. Multumesc pentru reclama, Costi :)) Sper sa fie mai buna prezentarea cartii finale :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai buna ciocolata calda am baut-o la Facebar. Dar si bauturile alcoolice sunt bune, pentru cei care sunt amatori desigur. Asta pentru ca au cantitate buna la pret bun. Si dintr-un pahar de cocktail bei vreo 2-3 ore sigur. In cazul in care esti bautor de ocazie, ca mine. :))))
    Abia astept urmatoarea sedinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum o fi ciocolata calda, insa pot spune ca cocktail-ul a fost super bun:))) chiar daca ma cam ars pe instalatie :)))

      Ștergere
    2. Si n-ai luat ciocolata calda adevarata, de-aia consistenta si inchisa la culoare, cu bucati rontaitoare de ciocolata prin ea si cu scortisoara :)

      Ștergere
    3. data viitoare poate imi iau si eu ciocolata calda :D

      Ștergere
  3. Si-a fost blogosloveala cu #1. Ajungem repede la #36, ca sunt 4 pe luna :) Spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În 9 luni ajungem la #36. :)) Cred că undeva la anul vom depăși Craiova BlogMeet :D

      Ștergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages