Vrei sa iti faci propriul site sau blog? - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 3 februarie 2015

Vrei sa iti faci propriul site sau blog?

Vrei sa iti faci propriul site sau blog?

Sunt unul dintre incepatorii mediului online care mi-am dorit sa imi fac un site, motiv pentru care m-am decis sa va impartasesc si voua celor care vreti sa va creati propriul site sau blog.

Aici veti gasi solutii cum sa iti faci propriul site sau blog pe internet, simplu si rapid, fara batai de cap. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti cu atentie toate indicatiile dupa acest site, dupa care sa te apuci de treaba. Nu sunt un expert al creatul site-urilor sau al blogurilor, insa din mica mea experienta pe care am acumulat-o in mediul online, am decis sa va dezvalui si voua pasii importanti pentru a va crea propriul site.

Cel mai important lucru in a iti crea propriul site sau blog, este sa iti rezervi numele pe care vrei sa il faci site sau blog, urmand sa iti cumperi si pachet de gazduire web, unde sa iti stochezi informatiile pe care vrei sa le distribui pe site-ul tau.

Chiar daca esti la inceput de drum in mediul online incearca pe cat posibil sa eviti companiile de gazduire web gratuit pentru ca nu iti vor oferi toate servicile de care ai nevoie. Daca vrei ca site-ul tau sa produca cu timpul va trebui sa investesti bani in domeniu si gazduire web.

Dupa ce ai urmat toti pasii de mai sus si ai cumparat domeniul dorit si pachetul de gazduire web, urmatorul pas dupa cei doi pasi importanti in crearea site-ului va trebui sa iti alegi si un template dedicat site-ului tau, aici ai doua variante fie ti-l faci unic asa cum iti place chinuindu-te in photoshop sau alte programe de web design sau tot timpul exista un sau il cumperi dupa internet.



Eu am o vorba ce am auzit-o la un vechi prieten BANII SE FAC TOT CU BANI. Nu tot ce este gratuit este si bun.

Un comentariu:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages