Lansare Samsung Galaxy S6 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 1 martie 2015

Lansare Samsung Galaxy S6

Cel mai nou telefon al sud-coreenilor
a fost lansat Samsung Galaxy S6

In aceasta seara Samsung a lansat doua modele noi, Galaxy S6 si Galaxy S6 EDGe. Sud Coreenii isi doresc de la Samsung Galaxy S6 ca si de aceasta data sa ramana pe primul loc. Galaxy S6 EDGe este varianta cu doua curburi ale ecranului.
Ambele telefoane sunt dotate cu serviciul Samsung Pay, astfel raspunzand concurentei Apple Pay. 
Noile telefoane Samsung au posibilitatea de a se incarca prin wireless.
Samsung Pay se deschide daca facem swipe de jos in sus cu ajutorul amprentei, telefonul urmand sa se conecteze la serviciile MasterCard, Visa, American Express, Citi si altele.
Galaxy S6 am putea spune ca este o copie fidela a lui Iphone 6, in timp ce fratele sau geaman Galaxy S6 EDGe are in plus o curbura. Reprezentantii Samsung au insistat sus si tare ca telefoanele sunt o inovatie. Insa cu toate aceste afirmatii, Samsung S6 seamana foarte mult cu Iphone 6, iar versiunea EDGe este o categorie a sa.

Procesorul telefoanelor este de 64 de biti, iar Samsung a declarat ca este cu 35% mai eficient si cu 20% mai rezistent.
Cele doua telefoane au ecrane foarte bune 5.1 inchi, Super Amoled, Quad HD, avand 577 de pixeli pe inchi. Samsung a mai declarat ca bateria de la noile generatii se incarca mult mai repede fata de alte telefoane. In 10 minute, telefonul se poate incarca in asa fel in cat iti poate tine patru ore, iar incarcarea se face prin wireless, iar bateria nu se mai poate scoate.
Samsung a primit deseori critici cu privire la designul sistemului de operare. TouchWiz, devine odata cu Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge asemanator cu Android 5.0 Lollipop.

Reprezentantii Samsung au inceput sa laude camera frontala a telefonului, aceasta primeste cu peste 60% mai multa lumina, avand si functia HDR.

Camera principala are 16 megapixeli, oficialii Samsung au laudat camera frontala ca este mult mai buna decat cea de la Iphone 6 Plus. Camera frontala se deschide in aproximativ 0,7 secunde atunci cand este actionata din butonul central sau apesi de doua ori. Camera frontala are 5 megapixeli.

Telefonul va fi disponibil de pe 10 aprilie ÅŸi va sosi în variante de 32, 64 ÅŸi 128 de GB. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages