Abonatii Romtelecom primesc cadou de la Astra o asigurare a locuintei pentru 3 luni de zile - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 10 mai 2010

Abonatii Romtelecom primesc cadou de la Astra o asigurare a locuintei pentru 3 luni de zile

Abonatii Romtelecom, persoane fizice primesc in posta pe langa factura telefonica o asigurare a locuintei oferita gratuit de catre societatea de asigurari Astra pe o perioada de 3 luni de zile, cu optiunea de prelungirea asigurarii pe o durata de un an de zile cu o reducere de 50%. Asigurarea intra in viguare automat la 10 zile de la trimiterea ofertei, daca abonatul Romtelecom nu refuza oferta (sunand la un numar de telefon gratuit sau prezentandu-se la orice oficiu Romtelecom).

Conform parteneriatului dintre Romtelecom si Astra Asigurari, Romtelecom este contractantul politei, iar clientul operatorului de telefonie este beneficiarul acesteia, de care poate dispune gratuit timp de trei luni fara a semna vreun document sau a avea alte obligatii.

Odata cu asigurarea oferita timp de trei luni gratuit, Romtelecom instiinteaza clientii ca, daca nu se exprima impotriva, se va considera ca accepta ca Astra Asigurari sa aiba acces la datele lor personale, urmand a fi contactati de un reprezentant pentru prelungirea perioadei asigurate.

Mai jos gasiti 3 articole in legatura cu acest subiect.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/csa-polita-astra-vanduta-de-romtelecom-este-ilegala-893556.html
http://www.mediafax.ro/economic/csa-a-hotarat-ca-astra-sa-rezilieze-toate-politele-de-asigurare-incheiate-prin-romtelecom-6072978
http://www.ziuadevest.ro/economic/9019-romtelecom-i-astra-asigurri-s-au-pus-pe-inelarea-abonailor-telefonici.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages