ATENTIE LA ASIGURARE - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 10 mai 2010

ATENTIE LA ASIGURARE

Pacaleala in domeniul asigurarilor de locuinte! Unele companii, incheie polite pentru case deja asigurate, incalcand legea. Cum un bun nu poate fi asigurat de mai multe ori, in caz de dauna majora, cei care au platit mai multor companii, in speranta ca se vor pune la adapost, nu vor primi decat o singura despagubire. Proprietarii care nu stiu acest lucru pot fi usor pacaliti.

Daca ati facut credit pentru o locuinta, iar banca v-a obligat sa incheiati si o asigurare, in caz de calamitate, nu veti primi inapoi decat ratele achitate deja. In schimb, banca isi recupereaza de la asigurator partea din credit pe care o mai aveti de dat inapoi.

In cazul in care vreti sa va mai faceti o asigurare, veti plati degeaba pentru ca, la un cutremur de exemplu, nu veti fi despagubiti de mai multe companii, chiar daca ati platit mai multe polite. Toti asiguratorii stiu asta, dar unii nu se dau inapoi sa va ia banii.

"Asiguratii trebuie sa stie intotdeuna ca indiferent daca vor plati doua prime de asigurare pentru acelasi bun, ei vor primi o singura suma asigurata si nu doua", explica Marinela Nemes, director juridic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages