Ce trebuie sa stiti despre fluturasul publicitar. - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 4 mai 2010

Ce trebuie sa stiti despre fluturasul publicitar.

Sunteti la inceputul afacerii si nu prea va ajung banii pentru reclama? Luati atunci in calcul fluturasii publicitari. Acestia sunt, practic, pagini de reclama care, in loc sa fie publicate in interiorul ziarelor si revistelor, sunt inmanate direct potentialilor clienti. Metoda este ieftina si, in ciuda acestui fapt, poate fi si foarte eficienta, cu conditia sa respectati cateva lucruri de baza:

1. Fluturasii publicitari trebuie tipariti pe hartie de calitate, la doua culori sau in policromie, astfel incat sa starneasca interesul inca inainte de a fi cititi.

2. Scopul lor este sa vanda, nu sa va proslaveasca numele companiei. Un fluturas nu e o carte de vizita, ci un mijloc pentru a anunta ca puteti rezolva o anumita problema cu care se confrunta potentialii clienti. Din acest motiv, textul este foarte important. “Aveti furnici in casa? Va scapam definitiv de ele in doua ore!” – asta trebuie sa vada prima data cititorul si de-abia apoi numele si datele de contact ale firmei.

3. Folositi un stimulent pentru raspuns: “Sunati ACUM si obtineti o reducere de pret de 10%”

4. Neaparat, mentionati si o fraza de genul: “Daca produsul/serviciul nostru nu va intereseaza deocamdata, va rugam sa inmanati acest fluturas unui prieten caruia credeti ca oferta noastra i-ar fi de folos. Multumim.” Nici nu aveti idee cat de eficiente sunt aceste doua-trei randuri.

5. Nu uitati de spatele fluturasului. De exemplu, puteti tipari aici marturii ale clientilor multumiti.

6. Nu distribuiti fluturasii la intamplare, ci in zone alese in functie de natura produsului/serviciului promovat. Daca propuneti o mica afacere, mergeti la oficiile fortelor de munca unde vin somerii, foarte interesati de o sursa de venit. Daca vindeti produse de slabit, faceti turul salilor de fitness din oras.

Ca regula generala, nu fortati niciodata pe nimeni sa ia fluturasul dvs.! Nu taiati calea trecatorilor, nu va postati in locuri de trecere inguste unde sa pareti un fel de vames. Fiti cat se poate de discret: stati undeva in lateral, intindeti fluturasul si zambiti. Daca nu sunteti bagat in seama, retrageti bratul, dar continuati sa zambiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages