Francize - Dresaj de caini la domiciliul clientului - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 4 mai 2010

Francize - Dresaj de caini la domiciliul clientului

Idei de francize

Compania Bark Busters, infiintata in 1989 in Sydney, Australia, a obtinut un imens succes oferind servicii de dresaj pentru caini, la domiciliul proprietarilor.

Bark Buster a antrenat si a dresat peste 150.000 de caini din toata lumea. Bark Busters a fost infiintata in urma cu 15 ani de David si Sylvia Wilson. Metoda de antrenament al cainilor pe care ei au pus-o la punct este aplicata la ora actuala in Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite.

Compania a castigat rapid teren si in S.U.A., pe o piata de peste 30 miliarde de dolari anual (cat cheltuiesc americanii pentru intretinerea animalelor de companie). Bark Buster are 40 de francize, planuind ca pana in 2005 cifra lor sa urce la 100.

Francizatii trebuie sa dispuna de 100.000 $ si sa investeasca intre 45.000 si 70.000 $. Nu este nevoie de dotari speciale. Toate programele de instruire sunt conduse de personal atestat si constau intr-o perioada de curs de patru saptamani, insumand 120 h.

Instruirea cuprinde: cursuri de psihologie canina; stiinte comportamentale; antrenament canin; marketing; afaceri si management; instruire asupra modului de conducere cu succes a unei francize Bark Busters, care include si trei etape:
1) observare;
2) participare la antrenamente sub conducerea unui veteran;
3) realizarea de antrenamente sub supravegherea unui instructor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages