Presa naţională despre moartea Mădălinei Manole - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 14 iulie 2010

Presa naţională despre moartea Mădălinei Manole

Întreaga presă deplânge moartea artistei Mădălina Manole, care s-a stins din viaţă, în acestă dimineaţă, în domiciliu său din localitatea Otopeni.

Romanian Global News: În dimineaţa zilei de 14 iulie Politia Ilfov, acolo unde artista împreună cu familia avea locuinţa, a confirmat decesul artistei Mădălina Manole. Aparent acesta a survenit prin ingerarea unei substanţe fiind vorba, într-o prima fază a anchetei de sinucidere.

trimis azi-noapte la ora 2.00 şi descoperit abia în această dimineaţă de soţul Mădălinei Manole. Din surse citate de ProTv, artista ar mai fi încercat să se sinucidă şi în urmă cu câteva zile.
Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de dimineaţă, de soţul ei, în holul casei din Otopeni. Artista a fost găsită de medicii de pe ambulanţă cu capul spart, susţin surse citate de Mediafax.

Realitatea.net: Mădălina Manole a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă. Nu o dată cântăreaţa a fost acuzată că s-ar fi căsătorit cu compozitorul Şerban Georgescu, mai în vârstă cu 17 ani decât artista, din interes.

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu s-au căsătorit în anul 1994 şi au divorţat în 2002, artista invocând, la tribunal, indifelitatea lui Şerban.
După divorţ, Mădălina Manole a declarat că "erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat".

Libertatea: Vestea morţii Mădălinei Manole a şocat întreaga ţară. Compozitorul Titus Andrei, care a lucrat cu "Fata cu părul de foc", nu poate să creadă că artista a decis să-şi pună capăt zilelor chiar în ziua în care împlinea 43 de ani şi că l-a lăsat fără mamă pe micuţul Petru.

"Este cea mai crudă veste pe care am primit-o în ultimul timp. Este de necrezut că această artistă a putut să renunţe la viaţă. Este inadmisibil. Eu îi spuneam maestra. Am invitat-o la începul lunii iunie la un festival, dar apoi l-a anulat. Faptul că l-a anulat spune ceva despre starea ei depresivă", a declarat Titus Andrei la Antena 3.

Gândul: Mădălina Manole iubea trandafirii. Când artista avea concerte, soţul ei îi umplea scena cu 101 trandafiri aduşi din America.

Cotidianul: "A fost o problemă de sănătate pe care soţia mea a neglijat-o, mai ales după ce a născut. Ea a mai avut căderi, însă nici una atât de gravă. Trebuia să urmeze un regim alimentar special. Se simte bine, îi prieşte odihna şi de aceea o să plecăm împreună o săptămână într-un mic concediu. Căutăm un loc liniştit", spunea soţul solistei, Mircea "Puiu" Petru.

El a mai adăugat că, imediat după concediu, interpreta şi trupa de acompaniament din care face parte şi "Puiu" aveau de gând să reprogrameze lansarea albumului "O 9 Mădălina".Nu numai că a fost numită Fata cu părul de foc, dar a fost şi una dintre cele mai energice şi pozitive persoane în gândire din muzica românească, spune artistul Aurelian Temişan despre Mădălina Manole.

România Liberă:Vestea morţii Mădălinei Manole a şocat-o şi pe Mihaela Rădulescu, care a avut ocazia să colaboreze de-a lungul timpului cu "fata cu părulde foc". Prezentatoarea TV nu înţelege cum o asemenea artistă a părăsit această lume la doar 43 de ani.

"Este foarte complicat să spui ceva care să ungă pe suflet familia sau a oamenilor din jur. Pot să spun că Mădălina a fost un profesionistă, o mamă care şi-a dorit enorm un copil şi o familie, iar pentru mine nu are logică lucrul care s-a întâmplat" a declarat Mihaela Rădulescu.

Ziare.com: Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a venit, miercuri dimineaţa, la casa Mădălinei Manole, unde împreună cu politiştii cercetează moartea artistei, care ar fi luat mai multe medicamente, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Anchetatorii strâng probe de la casa solistei şi iau declaraţii apropiaţilor, printre care sotul şi părinţii Mădălinei Manole. Medicii legişti vor ridica trupul neînsufleţit al artistei din locuinţa în care Mădălina Manole a murit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages