UPDATE: Mai mult nerv AMG pentru CL - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 27 iulie 2010

UPDATE: Mai mult nerv AMG pentru CL

Schimbările estetice ale gamei Mercedes-Benz CL se repercutează şi asupra versiunilor AMG, care primesc şi mai multă putere.

Pulpit rock

Mercedes-Benz CL65 AMG şi CL63 AMG se aliniază noii imagini de marcă Mercedes-Benz, primind implanturile cu LED-uri, noile blocuri optice şi noua grilă. Fiind însă versiuni speciale se diferenţiază de versiunile standard prin spoilerul mai agresiv şi chiar între ele, 65-ul având elemente de aluminiu nou inserate atât în partea frontală cât şi cea posterioară. Schimbările din interior sunt similare cu cele arătate deja de Mercedes-Benz pe S Class, luxul fiind cuvântul de ordine al elegantului coupe.
Şi sub capotă se întâmplă transformări. CL63 AMG, nu prea îşi mai merită numele, pentru că primeşte un transplant cu noua inimă 5.5 V8 bi-turbo care oferă 536 CP şi un cuplu de 800 Nm. Este un salt destul de spectaculos, noul motor având un răspuns mai viguros, datorită celor 14 CP în plus şi a cuplului mai generos cu 170 Nm!. Pachetul AMG Performance Package aduce însă un plus de putere consistent, noul CL atingând astfel 563 CP.



Pulpit rock

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages