Avocatii Bostina si Asociatii au facturat onorarii de 16,98 mil. euro - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 12 august 2010

Avocatii Bostina si Asociatii au facturat onorarii de 16,98 mil. euro

Casa de Avocatura Bostina si Asociatiia raportat pentru anul trecut incasari din activitati avocatiale si conexe in Romania si in strainatate in valoare de 16,98 milioane euro, in crestere de 2,11% fata de anul precendent. 

Departamentele care au contribuit cel mai mult la aceasta crestere au fost cele de litigii si executari silite, energie, petrol si gaze si IT&C.
“In 2009 am vrut sa asiguram dezvoltarea organica a companiei in conditii de recesiune si de scadere accentuata a economiei romanesti. Am continuat sa ne extindem in teritoriu pentru a fi in masura sa gestionam mai usor proiecte mari, cu derulare la nivel national si sa dezvoltam acele arii de practica pentru care, traditional, exista o cerere sporita pe timp de criza”, spune avocatul coordonator, Doru Bostina (foto).
In anul 2009, in ciuda presiunilor, compania nu a facut concedieri, nu a redus onorariile si nu a rationalizat cheltuielile, anunta casa de avocatura.
In 2010 casa de avocatura isi propune sa inregistreze o cresterea organica, tinand seama de conjunctura economica generala mizand pe o crestere sustinuta in zonele de utilitati, infrastructura, mediu si energie - zone care vor beneficia masiv de pe urma finantarilor europene, chiar daca litigiile vor continua sa fie domeniul bugetat a aduce cea mai mare parte a veniturilor.
”Investitiile din fondurile europene in infrastructura, utilitati, mediu, energie regenerabila etc. ar putea asigura dezvoltarea pietei de avocatura debusiness in anul 2010 - chiar daca nu in ritmul din anii 2006 - 2008”, mai spune Doru Bostina.
Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 16 mari orase din Romania, casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages