“Legacy”, un documentar emoţionat despre Michael Jackson - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 27 august 2010

“Legacy”, un documentar emoţionat despre Michael Jackson

Săptămâna Financiară vă oferă din 31 august “Legacy/Moştenirea”, un documentar emoţionant despre viaţa “Regelui muzicii pop”, Michael Jackson, realizat după dispariţia artistului. Filmul include imagini din arhiva familiei Jackson, dar şi de la ultima conferinţă de presă susţinută de megastar, în martie 2009. “Sunt ultimele concerte. Cortina va cădea pentru ultima oară. Voi cânta melodiile pe care fanii mei vor să le audă. Ne vedem în iulie” era promisiunea pe care o făcea Michael atunci şi pe care nu a reuşit să o onoreze.

De la debutul alături de fraţii săi în Jackson 5 până la concertele planificate pentru 2009, documentarul prezintă evenimentele care au marcat viaţa şi cariera artistului, fără a ocoli aspectele controversate: relaţia dificilă cu tatăl său, Joe Jackson, procesele şi umilinţele la care a fost supus în timpul acestora, nenumăratele operaţii estetice şi dependenţa de medicamente. Documentarul include declaraţii aparţinând unor rude, prieteni sau susţinători ai lui Michael -Jermaine Jackson, Kanye West, Billy Gibbons (ZZ Top), Larkin Arnold JR. (fost vicepreştedinte CBS Records), dar şi ale fanilor devastaţi de durerea pierderii idolului lor.

“A dispărut prea repede şi a suferit prea mult. La 50 de ani, Michael Jackson a avut una dintre cele mai lungi cariere din show biz. Pe vremea când el a început să cânte, formaţia Beatles încă umplea stadioane. Moştenirea lui muzicală este enormă. A cucerit lumea cu vocea sa inconfundabilă şi cu un stil de dans original. A avut mai multe hituri, mai multe albume vândute şi mai multe bilete la concertele sale decât orice artist al secolului 20. Prin întreaga sa carieră artistică şi contribuţiile umanitare, a avut o mare influenţă asupra tinerelor generaţii. Va mai trece ceva timp până vom înţelege cu adevărat valoarea moştenirii sale, dar acest documentar ne va ajuta să ne amintim de viaţa sa fantastică. “Moştenirea” lui Michael Jackson constă în măreţia muzicii sale şi iubirea pe care i-o vor purta mereu fanii săi”, este concluzia acestui documentar.


sursa.saptamanafinanciara.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages