Noul M 5 de la hamman - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 13 august 2010

Noul M 5 de la hamman

Hamann, specialistul în modificări serioase ale maşinilor BMW, vine cu o propunere proprie pentru exteriorul noului BMW Seria 5. Cât de reuşită e această propunere, vedeţi în imagini.

Berlina BMW Seria 5 a primit de curând dreptul la un pachet estetic puţin mai agresiv, denumit M Sports Package. Însă pentru cei de la Hamann nu e suficient, aşa încât tunerul german propune ceva mai evoluat.

Spoilerul frontal primeşte un splitter ajustabil, iar fantele spoilerului sunt redesenate, integrând acum şi lumini de poziţie de tip LED (rămâne de văzut dacă un "mariaj" reuşit cu soluţia "angel eyes").

La nivel estetic, tabloul este completat cu praguri destul de proeminente, iar în spate avem parte de două eleroane (unul pe lunetă şi unul pe capota portbagajului) plus un difuzor şi evacuări cu două perechi de ieşiri (special concepute pentru versiunea BMW 550i).

Garda la sol este coborâtă cu 35 mm, ceea ce pune în evidenţă jantele de 21", finisate în negru mat şi cu margini cromate. Pneurile sunt de 255/30 ZR 21 în faţă, respectiv de 295/25 ZR 21 în spate, spiţele lăsând la vedere discurile de frână de serie.
 ÃŽn interior, Hamann a înlocuit toate inserÅ£iile din lemn sau aluminiu cu unele din fibră de carbon , pentru un look ÅŸi mai tehnic, iar pedalierul este, cum altfel, perforat ÅŸi realizat din aluminiu. Nu lipsesc logo-urile Hamann, pe tetiere, volan sau covoraÅŸe.

În curând, Hamann va oferi şi un program de upgrade pentru motorizările lui BMW Seria 5.

by promotor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages