Hi-Q lanseaza "Amanta" impreuna cu Gica Petrescu (Audio) - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 11 martie 2011

Hi-Q lanseaza "Amanta" impreuna cu Gica Petrescu (Audio)


Atentiune natiune! Madama Nalbaru si stimabilii Mihai Sturzu si Florin Grozea lanseaza Amanta (Sa dansati, sa va distrati) Noul single Hi-Q s-a lansat online ieri (joi) seara.



Citam de pe afis: "In serile aceste, madama Dana Nalbaru si stimabilii Mihai Sturzu si Florin Grozea va invita cuviincios sa binevoiti a va indrepta atentiunea domniilor voastre catre armonioasa locatiune www.sadansatisavadistrati.ro, unde alaturi de onorabilul Gica Petrescu va vor incanta cu o noua compozitie de cantare si instrumentala. Evenimentul a avut loc la orele 9 de cu seara, trecute fix, precum din inadins afis se va vede!"

Florin Grozea: "Visez de mult timp sa-mi exprim respectul pentru cel care a fost poate cel mai mare interpret roman al secolului trecut! Un exemplu de eleganta, bucurie de viata si respect. Din pacate in ultimii ani romanii au uitat sa-l respecte pe maestru Gica cat timp a fost in viata, si mai ales dupa ce a plecat dintre noi..."

"Vom organiza o petrecere dedicata maestrului Gica Petrescu cu ocazia zilei lui de nastere - 2 aprilie. Cu vin bun, zambete si eleganta, asa cum ii placea atat de mult." declara Mihai Sturzu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages