Responsabilitatea Sociala - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 10 martie 2011

Responsabilitatea Sociala

Astazi dupa ce am primit un mail interesant de a raspunde la cateva intrebari...m-am decis sa raspund si eu pentru a realiza bilantul societatiilor care s-au implicat in urma cu un an adica in 2010. 


1.Care sunt primele 3 companii pe care le apreciezi cel mai mult pentru cum s-au implicat in societate in 2010 si de ce?


Primele 3 companii pe care le apreciez sunt:


-Orange-Aici apreciez faptul ca angajatii primesc Biciclete pentru a se deplasa de la si pana la locul de munca indepartand poluarea pe cat posibil


-Petrom-ii apreciez prin proiectul "Tara lui Andrei" incercand sa ii invete pe cei din jurul lor sa consume sanatos si natural


- Raiiffeisen Bank-Apreciez faptul ca a cumparat multe barci de inchiriat in unele orase din tara indemnand omul sa faca si altceva in afara de a consuma alcool si tutun sau mai rau droguri.


-Adevarul holding-Apreciez la acest aspect faptul ca pe langa ziarul clasic mai promoveaza si cartiile care ii indeamna pe oameni sa le cumpere...cel putin le cumpara daca le si citesc e mult mai ok.




2. In ce masura marile companii au raspuns in 2010 asteptarilor tale in privinta implicarii in societate?


In vederea asteptariilor mele in 2010 la mariile companii cu privire la implicare in societate faptul ca nu au plantat numai copaci si au curatit parcurile ci pentru protectia mediului s-au folosit si de biciclete,carti s.a .


3. Ce asteptari ai de la companii in privinta responsabilitatii sociale pentru 2011?


Asteptariile mele de la companii cu privire la responsabilitatiile sociale pentru 2011 mai multa implicare si campanii cat mai creative fara implicarea prea multa a televiziuniilor.


4. Ce esti dispus sa faci pentru a le stimula pe companii sa fie mai responsabile in 2011?


Pentru a stimula companiile sa fie mai responsabile in 2011 as fi dispus sa FIU VOLUTAR in toate actiuniile si pentru orice ONG si prin venirea cu idei noi pentru mai multe teme si activitati








                                                                                  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages