Mihai Costea, adjudecat de Steaua - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 24 martie 2011

Mihai Costea, adjudecat de Steaua


Dorit de FC Vaslui, Dinamo, Rapid, Steaua şi o echipă din Germania, atacantul Ştiinţei va ajunge în cele din urmă în Ghencea, Gigi Becali plătind 1,4 milioane de euro pentru acesta
FinanÅ£atorul Stelei a declarat că a ajuns la o înÅ£elegere privind transferul lui Mihai Costea la gruparea „roÅŸ-albastră“.
„Nu am ce să fac, vând oricui, altfel nu iau licenÅ£a!“, a anunÅ£at ÅŸi Mititelu, recunoscând, încă o dată, că singura salvare a sa ÅŸi a ÅžtiinÅ£ei este să vândă la rivalele din BucureÅŸti, chiar dacă în momentul preluării Universităţii ÅŸi-a dat cuvântul că acest lucru nu va fi posibil. Mititelu ÅŸi Mihai Costea s-au prezentat miercuri seară, la PiteÅŸti, la negocierile cu reprezentanÅ£ii clubului Steaua, iar spre miezul nopÅ£ii au bătut palma, „Nilă“ urmând să îmbrace din vară tricoul roÅŸ-albastru. „Dacă va fi o ofertă bună pentru club, atunci voi pleca, nu contează că e Steaua“, a spus Mihai Costea la GSP TV, cu puÅ£in timp înaintea parafării actelor. Mihai Costea a fost transferat în Ghencea pentru 1,4 milioane de euro, gruparea patronată de Gigi Becali obÅ£inând 60 la sută din drepturile federative asupra atacantului. ÃŽn vârstă de 23 de ani, Mihai Costea joacă la Universitatea Craiova din 2006. Are 74 de partide în Liga I ÅŸi 12 goluri marcate. La Steaua, Mihai Costea va câştiga un salariu de 120.000 de euro pe sezon ÅŸi va fi coleg cu alt fost alb-albastru, Valentin Iliev. Boss-ul Craiovei a anunÅ£at în următoarele zile că va vorbi ÅŸi despre transferurile lui Dănănae ÅŸi Prepeliţă, despre ultimul spunându-se că ar fi dorit tot de Steaua.

Mititelu: În viaţă mai faci şi ce nu vrei să faci

Patronul Universităţii a recunoscut că a fost nevoit să îşi încalce promisiunea către fani din cauza lipsei lichidităţilor. „Aveam nevoie de bani, iar Steaua a fost singurul club care accepta să plătească o sumă importantă imediat, în câteva săptămâni. Gigi Becali ne va achita 700.000 de euro luna următoare, iar restul de 700.000 - la vară. Am realizat că în viaţă apar momente în care eÅŸti nevoit să faci ÅŸi ceea ce nu vrei să faci. AÅŸa a fost ÅŸi acum cu Mihai Costea. Măcar mi-am putut Å£ine promisiunea că Florin Costea nu ajunge la Steaua. Mihai Costea pleacă, dar ajută Craiova financiar. Ce să mai zic ÅŸi de suporteri, că în ultimele două jocuri de acasă n-au venit să ne încurajeze... Åži apoi, mai e ceva cu ei. Nu i-am văzut să ia atitudine împotriva lui PiÅ£urcă, antrenor care a dus doi dintre jucătorii de bază în mod gratis la altă echipă (Găman ÅŸi Bărboianu la Dinamo - n.r.). Avem jucători de mare perspectivă, de exemplu, Roman, Ologu. Ei acum vor avea ÅŸansa să joace ÅŸi cred că sunt la fel de buni ca Mihai“, a spus Mititelu, conform gsp.ro. Acesta susÅ£ine că Mihai Costea a mai fost dorit ÅŸi de FC Vaslui, Dinamo, Rapid ÅŸi o echipă din Germania, dar acestea plăteau doar la vară.

Cîrţu: Doi fraţi într-o echipă creează probleme

Sorin CîrÅ£u a salutat decizia patronului său de a-l transfera pe Mihai Costea în Ghencea, deÅŸi susÅ£ine că nu ÅŸtia despre mutarea plănuită de Gigi Becali. „Mihai Costea e un tânăr de mare talent ÅŸi sper să aibă ÅŸi progres pe măsura talentului ÅŸi să ajungă un atacant de mare valoare. E un tip care se pliază bine pe stilul Stelei. E jucător cu calităţi tehnice, are viteză, intră la combinaÅ£ii. Patronul nu m-a întrebat dacă îl vreau, dar evident că aÅŸ fi vrut să-l ia. Probabil că a vrut să Å£ină secret ca să nu mai intre ÅŸi altcineva pe fir. A făcut o alegere bună. Odată scos de sub tutela fratelui său, poate să explodeze. Mihai a avut o stagnare tocmai pentru că Florin e ÅŸeful echipei la Craiova. Acum trebuie să fie pe picioarele lui, să arate ce poate. Nu ÅŸtiu dacă Gigi l-a vrut pe Florin, dar amândoi ar muta puterea din vestiarul Craiovei la Steaua. Ar fi bine să stea deoparte. Doi fraÅ£i într-o echipă creează probleme ÅŸi pentru antrenor. Fiecare pe picioarele lui, aÅŸa trebuie să fie. Florin vine după accidentare, dar în timp va reveni la forma care l-a consacrat“, a spus CîrÅ£u la Sport.ro.

sursa:gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages