Roxana, Prinţesa Ardealului, o vedetă de 10 stele - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 19 martie 2011

Roxana, Prinţesa Ardealului, o vedetă de 10 stele


  • Frumoasă, blondă cu ochii albaştri, arată ca o păpuşă Barbie.
  • S-a născut la Deva, pe 24 decembrie 1989.
  • Are 200 de ursuleţi de pluş.
  • În copilărie, o admira pe Stana Izbaşa.
  • Îi plac patinajul şi înotul.
  • Prezintă emisiunea "Manele de 10 stele"la Taraf Tv.

Prinţesa familiei

roxana printesa ardealuluiRoxana, Prinţesa Ardealului s-a născut în ajunul Crăciunului şi crede că are o stea norocoasă deasupra capului. A început să cânte din copilărie, iar părinţii, mândri de fata lor frumoasă şi talentată, au încurajat-o şi au înscris-o la Şcoala Populară de Artă din Deva.
A moştenit talentul de la tatăl şi bunicul ei, care cântau la acordeon şi erau cunoscuţi în toată zona. O relaţie specială a avut şi cu bunica ei, care îi gătea tot felul de bunătăţi şi o plimba prin grădină, unde avea stupi, şi-i arăta cum se face mierea. Ca să-şi aducă mereu aminte de copilăria ei fericită, Roxana are o colecţie de 200 de ursuleţi de pluş.

A învăţat de la cei mai buni

Iubită şi răsfăţată de toată familia, Roxana a avut parte de tot sprijinul acesteia. Când a considerat că ştie să cânte şi poate să iasă în public, părinţii au ajutat-o să deschidă un bar, unde ea cânta muzică populară, din repertoriul Stanei Izbaşa şi al Adrianei Antoni, pe care le admira foarte mult pentru voce şi prezenţa scenică. "Aveam tot felul de gesturi şi mişcări ciudate, pentru că eram foarte emoţionată", mărturiseşte ea. Apoi a început să cânte melodii din repertoriul lui Florin Salam şi al lui Nicolae Guţă. În acest bar a fost remarcată de un impresar, care a  adus-o în Bucureşti, unde Roxana a devenit repede vedetă. "Atunci îi ascultam pe Guţă şi Salam şi acum am ajuns să cânt cu ei."

Prinţesa Ardealului

Roxana colaborează cu unii dintre cei mai buni compozitori, Marius de la Focşani şi Nek, şi cântă cu trupa lui Nicolae Guţă.Este în continuare o fată răsfăţată, pentru că merită. De curând, ea şi-a asumat rolul de gazdă a unei emisiuni de televiziune la Taraf Tv, "Manele de 10 stele".
Este deja în topurile de manele şi are colaborări cu cei mai buni interpreţi. Ca să fie mereu în formă, Roxana se duce la sala de fitness, la înot şi la patinaj. Îi place să aibă ţoale de fiţe, dar şi rochii elegante, pentru emisiuni şi cântări. Îi plac bijuteriile din aur, mai ales cele cu lucrături deosebite şi pietre preţioase.
De multe ori se duce la shopping cu prietena ei, Denisa. Pentru că sunt de-o seamă (au amândouă 20 de ani), au multe lucruri în comun şi se înţeleg foarte bine, chiar dacă amândouă sunt în competiţia pentru un loc de frunte în topurile de manele.

sursa:taraftv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages