Si barbatii au ziua lor - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 2 martie 2011

Si barbatii au ziua lor


Dacă pe 1 martie fe­meile sunt în cen­trul atenÅ£iei, ba chiar mai mult au ÅŸi ziua lor o săp­tămână mai târziu, pe 8 martie, de ce nu ar avea ÅŸi băr­baÅ£ii o zi în care să fie săr­băto­riÅ£i? AÅŸa că ÅŸi-au ales o zi numai a lor, pe 28 fe­bruarie. Do­vadă sunt cei trei băr­baÅ£i care au săr­bătorit mai re­pede so­sirea primă­verii, cu câteva pa­hare de al­cool. Pet­re­cerea lor s-a încheiat însă cu do­sare penale, pentru că au fost prinÅŸi băuÅ£i la volan de către po­liÅ£iÅŸtii si­bieni.
Pentru primul pet­recăreÅ£ săr­bătoarea a în­ceput dis de di­mi­neaţă. Ar fi rămas un se­cret că a săr­bătorit mărÅ£iÅŸorul mai re­pede, dacă nu s-ar fi urcat băut la volan ÅŸi mai mult decât atât, fără permis de con­du­cere. Poate chiar ar fi avut ÅŸanse să scape dacă ar fi reuÅŸit să Å£ină drumul drept. Al­coolul din sânge ÅŸi-a făcut însă efectul mai re­pede decât ar fi tre­buit, iar ÅŸo­ferul s-a izbit cu maÅŸina de un pa­rapet am­plasat pe cel­a­lalt sens de mers. AÅŸa au des­co­perit po­liÅ£iÅŸtii că ÅŸo­ferul pet­recăreÅ£ din Ar­paÅŸu de Jos avea 0,63 mg/l în aerul ex­pirat.
CeilalÅ£i doi adepÅ£i ai cul­tului lui Ba­chus, ambii din lo­ca­li­tatea AmnaÅŸ au avut ghi­nionul să fie opriÅ£i în trafic de echi­pa­jele de po­liÅ£ie. Åži pentru că nu săr­băto­reau 1 aprilie, ci mărÅ£iÅŸorul, nu au putut păcăli apa­ra­tele eti­lo­test care arătau nici mai mult, nici mai puÅ£in decât 0,77 mg/l ÅŸi 0,47 mg/l în aerul ex­pirat.
Pet­re­cerea celor trei s-a încheiat la spital, pentru re­col­tarea de probe bio­lo­gice, iar cadou de mărÅ£iÅŸor vor primi câte un dosar penal. “ÃŽn cele trei si­tuaÅ£ii s-a în­tocmit dosar penal sub aspectul săvârÅŸirii in­fracÅ£i­unii de con­du­cerea unui au­to­ve­hicul pe dru­mu­rile pu­blice având o îm­bi­baÅ£ie al­coo­lică peste li­mita le­gală, faptă pre­vă­zută ÅŸi pe­dep­sită de OUG 195/2002, re­pu­bli­cată”, se arată într-un co­mu­nicat al In­spec­to­ra­tului Ju­deÅ£ean de Po­liÅ£ie.
Cei trei ÅŸo­feri che­flii riscă să ajungă acum după gratii.

sursa:clicksibiu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages