Si barbatii au ziua lor - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 2 martie 2011

Si barbatii au ziua lor


Dacă pe 1 martie fe­meile sunt în cen­trul atenţiei, ba chiar mai mult au şi ziua lor o săp­tămână mai târziu, pe 8 martie, de ce nu ar avea şi băr­baţii o zi în care să fie săr­băto­riţi? Aşa că şi-au ales o zi numai a lor, pe 28 fe­bruarie. Do­vadă sunt cei trei băr­baţi care au săr­bătorit mai re­pede so­sirea primă­verii, cu câteva pa­hare de al­cool. Pet­re­cerea lor s-a încheiat însă cu do­sare penale, pentru că au fost prinşi băuţi la volan de către po­liţiştii si­bieni.
Pentru primul pet­recăreţ săr­bătoarea a în­ceput dis de di­mi­neaţă. Ar fi rămas un se­cret că a săr­bătorit mărţişorul mai re­pede, dacă nu s-ar fi urcat băut la volan şi mai mult decât atât, fără permis de con­du­cere. Poate chiar ar fi avut şanse să scape dacă ar fi reuşit să ţină drumul drept. Al­coolul din sânge şi-a făcut însă efectul mai re­pede decât ar fi tre­buit, iar şo­ferul s-a izbit cu maşina de un pa­rapet am­plasat pe cel­a­lalt sens de mers. Aşa au des­co­perit po­liţiştii că şo­ferul pet­recăreţ din Ar­paşu de Jos avea 0,63 mg/l în aerul ex­pirat.
Ceilalţi doi adepţi ai cul­tului lui Ba­chus, ambii din lo­ca­li­tatea Amnaş au avut ghi­nionul să fie opriţi în trafic de echi­pa­jele de po­liţie. Şi pentru că nu săr­băto­reau 1 aprilie, ci mărţişorul, nu au putut păcăli apa­ra­tele eti­lo­test care arătau nici mai mult, nici mai puţin decât 0,77 mg/l şi 0,47 mg/l în aerul ex­pirat.
Pet­re­cerea celor trei s-a încheiat la spital, pentru re­col­tarea de probe bio­lo­gice, iar cadou de mărţişor vor primi câte un dosar penal. “În cele trei si­tuaţii s-a în­tocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii in­fracţi­unii de con­du­cerea unui au­to­ve­hicul pe dru­mu­rile pu­blice având o îm­bi­baţie al­coo­lică peste li­mita le­gală, faptă pre­vă­zută şi pe­dep­sită de OUG 195/2002, re­pu­bli­cată”, se arată într-un co­mu­nicat al In­spec­to­ra­tului Ju­deţean de Po­liţie.
Cei trei şo­feri che­flii riscă să ajungă acum după gratii.

sursa:clicksibiu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages