Vai de capul vostru! Vai de capul vostru! Vai de capul vostru! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 18 aprilie 2011

Vai de capul vostru! Vai de capul vostru! Vai de capul vostru!


„U“ Cluj - „U“ Craiova 3-0
Stadion 
„Municipal“ - MediaÅŸ, spectatori: 2.000
Au marcat: Cojocnean ‘39, ‘45, V. Morar ‘90+2.
„U“ Cluj: M. Popa - BuhuÅŸ, Pele, Abrudan, Bazzi - Cojocnean (‘80, Delgado), BoÅŸtină, Nasser, Ad. Cristea (‘90, V. Morar) - Cl. Niculescu (‘73, V. Gheorghe), Machado.
Antrenor: Ionuţ Badea.
„U“ Craiova: Lung Jr. - Dănănae, Gugu, Zoro, D. Lopes - J. Nicolae (‘46, Buleică), D. Stoica, Prepeliţă, FirÅ£ulescu (‘46, Surugiu) - Subotic (‘71, M. Roman), Fl. Costea.
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Au arbitrat: A. Comănescu - G. Bârjac, M. Gaspar.
CartonaÅŸe galbene: Cl. Niculescu, Cojocnean / D. Lopes.
Universitatea a început timid meciul de la MediaÅŸ, jocul oltenilor limitându-se la a închide culoarele spre poarta lui Silviu Lung Jr. Când apărarea alb-albastră a fost depăşită, s-a aflat la post portarul Craiovei. ÃŽn primul sfert de oră, ÅžtiinÅ£a a avut un singur ÅŸut spre poarta lui M. Popa, acesta respingând cu dificultate mingea trimisă de la 20 de metri de Prepeliţă. Clujenii au ripostat prin Cl. Niculescu, fostul alb-albastru punând în pericol de două ori poarta Craiovei. Apoi, în minutul 22, Gugu l-a faultat în careu pe Machado, iar Lung Jr. a parat penaltiul executat de Cl. Niculescu. Universitatea a punctat ÅŸi ea, dar la impresia artistică, Subotic (‘27) ÅŸi D. Stoica (‘37) nimerind bara. Golul a căzut până la urmă în poarta olteană, Cojocnean (‘39) trimiţând la colÅ£ul lung după o respingere greÅŸită a lui Dănănae, precedată de o nesincronizare a fundaÅŸilor centrali craioveni. Apărarea lui Reghecampf a fost încă o dată penibilă în minutul 45, când acelaÅŸi Cojocnean s-a despins din marcaj ÅŸi a reluat fără speranÅ£e pentru Lung Jr.

Fără şut pe poartă

Ardelenii au avut ÅŸansa majorării scorului în minutul 54, centrarea din corner a lui BoÅŸtină fiind reluată periculos cu capul de Machado. La adăpostul celor două goluri marcate în primul mitan, clujenii au lăsat-o mai moale, preferând să facă un joc de aÅŸteptare, în faÅ£a unei echipe, Universitatea, care ÅŸi-a pierdut elanul în partea a doua a întâlnirii de la MediaÅŸ. Ad. Cristea (‘73) ÅŸi Bazzi (‘79) au fost ÅŸi ei aproape de gol, în timp ce ÅžtiinÅ£a a avut o singură tresărire de orgoliul la ÅŸutul lui Buleică din minutul 85. Finalul a aparÅ£inut elevilor lui IonuÅ£ Badea, care au mai punctat o dată prin V. Morar, în minutele de prelungire. JuveÅ£ii au părăsit terenul cu capul plecat ÅŸi se gândesc deja la cruciala partidă cu FC BraÅŸov, următorul adversar din Liga I ÅŸi una dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare.

sursa:gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages