ProTV a achiziționat “The Voice” - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 1 iulie 2011

ProTV a achiziționat “The Voice”

ProTV a achiziționat “The Voice” – cel mai nou și mai apreciat format TV al momentului

ProTV a achiziționat de la Talpa Distribution drepturile pentru “The Voice”, cel mai nou și mai apreciat format al momentului în materie de entertainment, format creat de John de Mol, părintele Big Brother. Difuzat în Olanda și SUA, show-ul și-a atras imediat milioane de fani obținând audiențe record și o notorietate internațională. Oameni simpli dar cu niște voci senzaționale s-au transformat peste noapte în adevărați idoli și au devenit cunoscuți în întreaga lume. Lupta pentru cea mai bună voce va începe din această toamnă și la ProTV, când românii vor intra în competiția ce va desemna vocea României!




“The Voice” este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce privește concursurile de talente. Nu contează ce vârstă sau meserie ai, nu contează cum arăți, dacă ești înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce contează este VOCEA. Show-ul are trei etape: etapa audițiilor (“blind audition”) – când fiecare jurat își formează propria echipă alegând concurenții doar în funcție de voce, fără să-i vadă, etapa duelurilor – fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat și etapa show-urilor live. Una din noutățile acestui format este faptul că juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un mentor pentru membri echipei lui, îi consiliază, le oferă sfaturi și îi ajută să-și găsească un drum în industria muzicală. Competiția se mută așadar și la nivelul juriului pentru că fiecare dintre jurați va încerca să aleagă cele mai bune voci în echipa sa și să câștige astfel concursul. De precizat este și faptul că “The Voice” este un show în care numai cei mai buni își vor găsi locul, vocile deosebite, puternice și inconfundabile, fără a ține cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzică populară sau clasică, etc.



Difuzat de NBC, “The Voice” se află la primul sezon în SUA, obținând audiențe record pentru postul de televiziune. Cu un juriu format din Christina Aguillera, Cee Lo Green, Adam Levine- solistul de la Maroon5 si Blake Shelton, show-ul a ajuns rapid pe prima treaptă în topul talent show-urilor, publicul așteptând cu sufletul la gură să descopere cine va fi noua voce a Americii.



Începând din această toamnă, ProTV dă startul căutarii celor mai bune voci: sensibile sau puternice, vibrante, cu un timbru inconfundabil, demne de a fi numite: vocea României! În Olanda s-a încheiat de curând primul sezon, iar în SUA și Ucraina acesta este în plină difuzare. Mai mult decât atât, formatul “The Voice” a fost vândut în peste 20 de țări din Europa și America Latină. În urma succesului de proporții înregistrat în aceste teritorii, show-ul va fi difuzat și în Anglia, Franța, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda sau țări din America de Sud. România este a patra țară care va difuza din această toamnă “The Voice” – formatul care face senzație pe piața de entertainment din întreaga lume.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages