Cum am ajuns la auchan... - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 4 septembrie 2011

Cum am ajuns la auchan...

Cum am ajuns eu angajat Auchan?

    Cum am pornit eu sa ma angajez la auchan craiova(din prostie) si asta spun pe buna dreptate,pentru ca ideea de angajare la auchan a venit unor fosti colegi de la logic vechiul loc de munca romtelecom sa mergem sa ne angajam sa depunem cv-urile ce o fi o fi... .
    Ei au mers la birourile de angajare auchan unde si-au depus cv-urile,iar eu mi l-am depus pe site-ul lor ca mi-a fost lene sa ma duc pana in centru.
In fine au trecut cred ca 1 saptamana sau 2 hai lasam 2 treaca de la mine...ma suna o doamna de la auchan craiova...raspund mi-se spune la telefon daca sunt interesat sa lucrez la auchan ma rog cam cum spun toti la telefon cand vrei sa te angajezi....am raspuns da pentru ca la romtelecom numai mergea treaba si vruiam sa plec oricum imi spune sa merg a 2a zi sa merg pentru un test de recrutare.
     A 2a zii ma pregatesc plec spre asa zisul test care a fost mega super usor...noroc ca am avut fituiciile la mine ca altfel cred ca picam testul.Ajung eu intr-un final la test in intarziere de cateva minute...toti erau concentrati pe ale foi eu nu aveam nici un stress...aveam si casca blushtutz si fituicile la mine:))) ma durea in buzunar,ma asez eu in banca mi-se da un test grila am incercuit si eu acolo ce mi-a placut cum suna si asta a fost testul.
 La final dna. de m-a sunat la telefon pentru test ne anuntza ca cei care au facut punctele stabilite de ei vor fi sunati in termen de 2sapt pentru interviu...
      Dupa 4zile ma suna un domn daca peste 2zile pot merge de data asta la interviu....normal da pot odata ce m-am apucat de auchan stau de el....
    Acum ajung la interviu unde ma intalnesc cu 2 coordonatori de la departamentul electrocasnice si electronice....unde imi pun clasicile intrebari "dece....".
    Cam lung drumul pana m-am angajat nu...e stai ca n-am terminat:)))....
 Ma suna dl.de la electrocasnice imi spune oferta salariala imi da termen de gandire....daca ma hotarasc sa il sun sa spun decizia finala....,il sun ii spun ca da sunt de accord imi convine salariul(confidential) merg apoi si imi fac actele pentru cartea de munca stiti voi(cazier,copie buletin destea etc) merg sa le depun tot treaba rost,eu am crezut ca asta este tot inchei contractul....(aham stai pe aproape) la care Angajatoarea imi spune joi aveti protectia muncii,iar vineri analize medicale(bai frate da ma inrolez in armata de trebuie atatea acte si zile pentru o angajare?...).
     Vine intr-un mare final ziua de joi adica protectia muncii...aici ne explica un domn de la protectia muncii ceva de m-a facut sa dorm asa de bine incat am inteles tot....dupa cele 2ore de ascultat la ce spune acolo ne spune ca ne da test...alt test?Dam noi testul trecem cu brio logic...dupa care ne anunta dna. x ca la 14:30 trebuie mers sa facem analizele iar vineri sa aducem rezultatul.
        Vineri la 12:00 merg cu analizele semnez si eu intr-un final acel contract si fisa postului...asa dar si prin urmare maine adica azi ca a trecut ora la 09:00 prezent la datorie la birourile auchan(in cladire cu el greco centru sau bl.m2 ).



Un comentariu:

  1. Zici ca te angajau in Parlament cu atatea teste si complicatii :/ nici nu prea-ti vine sa depui c.v-ul acolo :)

    RăspundețiȘtergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages