Ce este dusul de aur? - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 6 noiembrie 2011

Ce este dusul de aur?

   Daca nu stii ce este dusul de aur, atunci sa-ti explicam noi: sa urinezi pe corpul partenerului. Practic, in loc sa faci pipi la toaleta, faci pe partenerul tau.

Depinde numai de tine cat esti de curajos sa faci asta, deci hai sa iti explicam mai mult si sa iti aratam ca dusul de aur nu este un subiect atat de tabu pe cat ai fi putut sa crezi.

Ideea de obicei vine din partea partenerului, care isi doreste ca femeia sa faca pipi pe el si el sa ii arate angajamentul fata de ea. Locul in care faci pipi ar trebui sa fie mai putin indraznet la inceput, astfel incat sa nu apara probleme nedorite, deoarece urina are un miros puternic si o aroma specifica.

Poate ca e bine ca mai intai partenerul sa te priveasca cum faci pipi si abia apoi sa o faci pe picioarele lui sau pe penis. Daca vrea mai mult, du-te mai departe si lasa lichidul auriu sa il ude pe piept si stomac. Spune-i sa se frece pe tot corpul si sa testeze care ii sunt limitele in ceea ce priveste angajamentul si dorintele sale.sursa: www.sexgen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages