Tigarile iti distrug viata sexuala! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 6 noiembrie 2011

Tigarile iti distrug viata sexuala!

       Iata cateva lucruri care ar trebui sa te faca sa te lasi de fumat.


Tigarile pot fi fatale pentru viata ta sexuala din cauza componentelor gasite in fum, si mai ales din cauza nicotinei, ingredientul activ, si a efectelor sale asupra fluxului sanguin. De fapt, fumatorii sunt de doua ori mai susceptibili sa dezvolte disfunctii erectile decat nefumatorii.

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca aproximativ 1,5 miliarde de oameni din intreaga lume fumeaza tigari, mai mult de 46 de milioane dintre acestia fiind doar din America. Nu e de mirare astfel ca aproape 40 de milioane de americani considera ca sunt blocati in casatorii fara sex...

O buna functionare sexuala depinde de un flux bun al sangelui. Nicotina este un vasoconstrictor foarte puternic, ce afecteaza vasele de sange in doua moduri. In primul rand, ca un stimulent, aceasta provoaca un spasm arterial, ce afecteaza arterele inimii, plamanii, ochii, organele interne, bratele, picioarele si, bineinteles, organele genitale. Apoi, dauneaza vaselor de sange, subminand capacitatea acestora de a se relaxa si de a permite un flux mai mare de sange.

Nicotina, de asemenea, interfereaza cu mecanismul venelor care ajuta la mentinerea erectiei. Toate acestea se adauga la o cantitate limitata de sange disponibila pentru erectie si o incapacitatea de a pastra sangele in zona genitala.



sursa: www.sexgen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages