Pantofi speciali pentru momente speciale - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 6 noiembrie 2011

Pantofi speciali pentru momente speciale

   Evenimentele speciale reprezinta un moment crucial pentru fashionista care se pregateste cu desavarsire.
Rochii rafinate, realizate din materiale delicate, bijuteriile exclusiviste si clutch-uri satinate, stau la loc de cinste in garderoba ta, asteptand momentul propice pentru a fi purtate.
Pentru ca declaratia de stil sa fie completa, pantofii trebuie sa fie atent alesi pentru ca aparitia ta sa fie demna de covorul rosu.
 Tinute destinate cocktailurilor glam,in stilul anilor `40,isi vor gasii aliati o pereche de pantofi sclipitori de culoare aurie;
 Rochiile simple,lipsite de opulenta,pot fi asortate cu pantofi din satin,incrucisati cu o multitudine de cristale,iar tocul sa fie extrem de inalt;
  O tinuta aurie,decorata cu broderii fine,se va asorta bine cu sandale nude,cu barete subtiri,cu toc extrem de inalt;
  Un eveniment black-tie necesita o rochie fabuloasa, dar si o pereche de pantofi pe masura. Alege un model negru, cu tocul incrustat in cristale argintii, ce va starni admiratia prin simplitate si rafinament.
  Devoratoarele de moda cu spirit liber si original, pot opta pentru o pereche de sandale stil gladiator, in nuante vesele, care sa complimenteze o rochie scurta, de inspiratie Navajo. Multitudinea de stiluri si culori te va ademeni sa optezi pentru perechea potrivita, in functie de tinuta aleasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages