Doua trupe se vor reunii vezi despre cine este vorba - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 25 mai 2012

Doua trupe se vor reunii vezi despre cine este vorba

      Dupa sapte ani in care au facut pauza trupa L.A se va reunii.Liviu Varciu,liderul formatiei care in 1999 a creat o adevarata isterie cand canta hituri precum "Ochii tai","Femeia" sau "Toata viata mea",vrea sa reuneasca trupa L.A si lucreaza deja la un album al formatiei,in studiourile din Constanta,cu ajutor din partea prietenului sau Lucian Mitrea,sotul Andreei Banica.



“Vreau să reunesc trupa L.A. Este o datorie morală pe care o am faţă de fanii mei de pe Facebook, care mă întreabă, de doi ani încoace, când vom reedita albumul ÅŸi când vom scoate noi melodii. Este un proiect la care lucrez ÅŸi va fi destul de greu de realizat acum, deoarece Ache este în Anglia ÅŸi se va căsători anul acesta, în iulie, iar Adi se va căsători ÅŸi el. Lucrăm de ceva vreme la acest proiect ÅŸi, drept să spun, îmi este dor să cânt. Vom păstra stilul L.A. ÅŸi vom lucra cu vechea echipă, care este cea mai bună”, declarat Liviu Vârciu.

   Alaturi de trupa L.A se va reunii si trupa 3sud est




    Nu doar trupa L.A se va reunii,ci si trupa 3sud est,o alta trupa care a facut istorie in muzica romaneasca dupa 1990.Dupa cinci ani in gare grupul s-a dizovlat,trupa 3rei sud est se vor reunii pentru a canta la Romanian Music Awards cea de a zecea editie.Trupa va fii formata tot din Laurentiu Duta,Viorel Sipos,si Mihai Budeanu.
    Acestia vor canta pe scena Romanian Music Awards care se va organiza in Piata Mihai Viteazu din Craiova,pe data de 8 iunie 2012.
    Laurentiu Duta "motorul" trupei, a marturisit ca “Fanii ne-au implorat să ne reluăm activitatea”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages