Masina de cusut Brother - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 3 martie 2015

Masina de cusut Brother

De ce asi alege o masina de cusut Brother?

Aseara am primit o provocare din partea celor de la Super-Blog, sa vorbesc despre masinile de cusut Brother, mai exact de ce asi alege o masina de cusut Brother.

Cu aceasta ocazie pot mentiona ca in urma cu un an de zile am lucrat ca lucrator comercial intr-un hypermarket culmea pe electrocasnice mici si mari.
Lucrand intr-un hypermarket si avand cateva modele mi-am putut forma o idee despre masinile de cusut Brother ca fiind unele foarte bune si usor de utilizat. Chiar daca sunteti ca mine incepator in ale masinilor de cusut sau mai avansati masina de cusut de la Brother si mai exact Innov IS-15 prin apasarea unui buton de tip "jog dial" iti da posibilitatea de navigare rapida si confortabila prin setul de programe pe care masina de cusut le are in memorie. 

Desi nu am cusut in viata mea cred ca principiul de a alege o masina de cusut este acela de a iti usura munca cat mai mult si oferindu-ti cat mai multe programe de coasere.
Ecranul LCD iti este de mare ajutor atunci cand iti alegi pasul si latimea cusaturii dorite.
Brother Innov IS-15 este una foarte simpla, dar totusi profesionala avand 16 programe si 3 tipuri de butoniera diferita, oferind un aer profesionist produselor dumneavoastra. Masina de cusut Innov IS-15 de la Brother face parte din categoria masinilor de cusut cu suveica pe orizontala, are functia de coasere inainte-inapoi, buton de ridicare automata a acului din cusatura.

Eu unul daca ar fii sa aleg o masina de cusut m-asi orienta precum la un autoturism, sa aiba cat mai multe viteze adica programe, sa aiba cat mai multi cai putere adica, watt putere, sa fie fiabila, sa consume putin.

Daca tot am mentionat mai sus de putere, numar de programe ar fi cazul sa le si enumar, in cazul de fata masina de cusut Brother Innov IS-15 are o putere de 45W, 26 de operatiuni de coasere, 16 tipuri de cusaturi, este foarte usoara avand doar 7,5 kg.

Are incluse in pachet aproximativ 26 de accesorii: piciorus pentru cusut butoniera, piciorus pentru surfilare, piciorus pentru monograme, piciorus pentru cusut fermoare, piciorus universal pentru zig-zag, piciorus pentru tiv ascuns (sau punct invizibil), piciorus pentru cusut nasturi, cutit pentru decupat butonierele sau pentru desfacut cusaturile gresite, mosorele de rezerva, set de ace normale de rezerva, ac dublu pentru cusaturi decorative in 2 culori, preducea pentru perforat butonierele cu cap rotund sau ocheti, surubelnita mare, surubelnita mica, 3 opritori de marimi diferite pentru papiote diferite, ax de papiota suplimentar pentru coaserea la 2 culori, manson protector pentru coaserea cu ate dificile, surubelnita disc, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages