Primavara HoinarA - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 4 martie 2015

Primavara HoinarA

Marius Matache (Make)
Primavara HOINARa prin Craiova

Marius Matache (Make) este doctor in chimiecercetator in chimia mediuluicantautor folk,redactor ForeverFolk.com, co-fondator JazzCulture.ro si blogger.
Va sustine un concert extraordinar vineri 13 Martie, la Casa de Cultura Traian Demetrescu, in salonul Medieval, de la orele 18.00, intrarea este libera.

Make asa cum multi il stiu, este un blogger, doctor in chimie, dar si cantaret de muzica folk, s-a decis sa mearga in turneul intitulat Hoinar prin Piata Matache. Daca si tu vrei sa fi hoinar, te invitam sa mergi la concertul organizat la Casa de Cultura Traian Demetrescu din Craiova, doar asa poti obtine titlul de hoinar.

Nu ma consider un fan inrait al genului muzical folk, insa combinatia dintre blogger si chimie ma face curios sa vad care este reactia in muzica folk.

Marius Matache nu este pentru prima data in Craiova pentru a sustine un concert muzical, acesta a mai sustinut in Martie 2013 cu ocazia lansarii albumului Hoinar prin Piata Matache.

Make promoveaza prin acest turneu noul sau album lansat "Primavara Hoinara", in 11 orase, printre care se afla si orasul Craiova.

Nu stiu prea multe despre blogger-ul, folkist-ul, Marius Matache motiv pentru care nu vreau sa ratez acest extraordinar concert.

Titlul ne cam caracterizeaza pe toti, cu totii suntem hoinari prin viata.

2 comentarii:

  1. Am multe în comun cu acest om, chimia, chimia mediului, am și fost la un concert de-al lui. Îmi place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu atat mai mult, aveti inca odata ocazia de a il intalni la Casa de Cultura Traian Demetrescu

      Ștergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages