Avem suporteri, ne trebuie echipă - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 8 decembrie 2010

Avem suporteri, ne trebuie echipă

Fanii Universităţii au fost desemnaţi campionii tribunelor la Gala Fotbalului Românesc, care a avut loc luni seară în Capitală. Galeria olteană a fost desemnată cea mai frumoasă din ţară, un premiu care îi onorează pe suporterii alb-albaştri, aceştia reuşind să ţină steagul sus în Bănie, deşi echipa a terminat acest an în genunchi, seria eşecurilor din finalul turului trimiţând-o la două puncte de locurile retrogradabile. Aflată pe locul 10 în Liga I, Ştiinţa nu a mai realizat o performanţă majoră de mulţi ani, iar în prezent una dintre marile realizări ale trupei lui Victor Piţurcă este că a reuşit să atragă din nou publicul pe stadion. În clasamentul suporterilor, Universitatea conduce cu o medie de peste 18.000 de spectatori pe meci, în timp ce Steaua, clasată pe locul doi la această „secţiune“, are o medie de doar 9.000 de spectatori pe meci. 
Preşedintele alb-albaştrilor, Silvian Cristescu, speră ca în scurt timp Ştiinţa să revină în prim-planul fotbalului românesc, recunoscând că pentru aceasta are nevoie de puţină şansă, dar şi de transferuri. „S-a întărit ideea că dacă se greşeşte în defavoarea Craiovei nu se ia nici un fel de măsură. Am încercat să vorbim cu toată lumea. Chiar după ultimul meci am vorbit cu domnul Avram (preşedintele CCA - n.r.), care mi-a spus că el consideră că arbitrul nu a greşit cu nimic. Nu pot incrimina pe nimeni pentru că nu am dovezi. E omeneşte să greşeşti, dar atunci când se întâmplă la şapte-opt faze nu mai e normal. Mi-a plăcut cum a jucat Universitatea în acest tur de campionat. Nu mi-a convenit eficacitatea. Am avut multe ocazii de gol, dar am reuşit să marcăm doar patru-cinci goluri acasă, de când a ajuns domnul Piţurcă. Cu excepţia meciului cu Pandurii, mie mi-a plăcut cum a jucat Craiova. Ne gândim să urcăm în clasament, depinde ce vom aduce în iarnă. Vrem să aducem trei-patru fotbalişti şi să facem un retur foarte bun“, a spus Silvian Cristescu la Sport.ro.

Dragomir: Liga I,
în faliment


Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că mai mult de jumătate dintre cluburile ce activează în prima ligă riscă să intre în faliment din cauza problemelor financiare. „Spuneam la începutul sezonului că multe echipe vor intra în colaps financiar, din cauza crizei economice. 12 cluburi din Liga I sunt deja în colaps, iar alte cinci sunt pe marginea prăpastiei. Doar Mediaşul are bani, pentru că gazul se vinde! Şi Vasluiul, deşi e patronată de Porumboiu, un om bogat, are dificultăţi cu finanţele“, a declarat „Corleone“ pentru Mediafax. 
Dragomir spune că sancţiuni vor veni şi de la UEFA, care nu mai este dispusă să tolereze problemele întâlnite în omologarea arenelor. „Va fi o iarnă grea pentru toate echipele din Liga I, deoarece omologările stadioanelor pentru participarea în prima ligă se vor face direct de către UEFA, care va tăia în carne vie, după scandalul cu arena Craiovei. FRF şi LPF nu vor mai avea ce face. Vom merge mai departe cu mai puţine echipe, dacă nu se vor descurca“, a adăugat preşedintele LPF.


sursa:gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages