Rochii de mireasa - 5 tendinte pentru toamna 2011 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 24 iunie 2011

Rochii de mireasa - 5 tendinte pentru toamna 2011

Sunt femei care stiu dintotdeauna cum va arata rochia lor de mireasa. In afara acestei categorii fericite, mai exista o categorie destul de mare de mirese care au o dificultate majora in a-si imagina rochia perfecta. Asa se ajunge la nenumarate ore pe internet, vizite epuizante in magazine, si probe in speranta gasirii unei rochii care sa le taie respiratia de la prima vedere.






Pentru aceste mirese propun in continuare tendintele cele mai importante ale toamnei 2011 pentru rochiile de mireasa:



 
 
 
 1 Aplicatiile florale


Atentia se muta din zona bustului in partea de jos a rochiei de mireasa. Spectacolul va fi oferit de fusta pe care vor fi aplicate flori brodate sau flori replicate in marime naturala din acelasi material. Petalele pot fi elementul de baza al unui colaj abstract. Exista chiar si obtiunea ca rochia intreaga sa fie constuita dupa chipul si asemanarea unei flori.



2 Multistraturi

In cazul in care nu te sensibilizeaza idea florilor de la punctul 1, acest trend iti propune sa ramai in aceeasi paradigma in care focusul este pe partea inferioara a rochiei. De aceasta data, fusta supradimensionata va avea straturi cat mai multe de tulle, dantela, tafta. Peste acestea un ultim strat dintr-un voal matasos va da constant impresia ca esti o aparitie diafana ... de poveste.




3 Rochia de printesa

Multe femei isi spun ca se casatoresc o singura data in viata asa ca acela e momentul in care pot arata ca o printesa din lumea Disney. Din toamna, aceasta imagine este din nou la moda, aducand cu sine ceva in plus. Este vorba despre despre culori in nuante noi care se adauga ivoire-ului. Oscar de la Renta s-a gandit la roz si cenusiu, asa ca daca e sa fii printesa, pana si culorile sunt de partea ta.




4 Rochia de mireasa mini

Nu e pacat sa investesti atat de mult in alegerea unei perechi de pantofi si sa nu fie la vedere asa cum cuvine? Acest lucru este posibil daca este aleasa o rochie scurta, asa cum apare in colectiile acestei toamne. Lungimea ei se situeaza deasupra genunchilor iar imaginea in ansamblu respecta la scara mica trendurile de mai sus.




5 Doua rochii in una singura

Daca e prea riscant sa iei in calcul idea unei rochii scurte, exista o solutie senzationala: o rochie de mireasa care sa poata fi scurtata in a 2 parte a serii. O prima optiune, mai spectaculoasa, este aceea de a indeparta fusta larga lasand la vedere o fusta scurta in textura complet diferita (din pene, de exemplu, asa cum o propune Lela Rose). O a doua optiune implica desprinderea partii de sub genunchi, in conditiile in care exista un fermoar sau o alta solutie de prindere. Oricum ar fi, aceasta idee de a avea o rochie de mireasa care poate fi scurtata cred ca te va ajuta mult dupa dansul de deschidere cand practic activitatea ta principala se va muta acolo, pe ringul de dans.

recomandate de www.interfete.ro


3 comentarii:

  1. Nu stiu daca as incerca o rochie de mireasa mini, pentru ca mi se pare o ocazie speciala, ce merita celebrarea printr-o creatie vestimentara deosebita. Materialul trebuie sa fie de foarte buna calitate, vaporos si seducator in acelasi timp. Ultima varianta este intr-adevar o alternativa uimitoare, pentru ca la un moment dat voi obosi purtand o rochie fastuoasa, greoaie. Asa, totul devine foarte simplu. In momentul in care doresc sa ma exteriorizez mai bine, mizez cu succes pe indepartarea trenei si sunt gata de dans.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante trenduri, dar nu intotdeauna trebuie sa tii cont de ele. Cel mai bine sa te simti ok in rochie. Sunt o multime de rochii de mireasa noi pe caer le poti modifica daca e nevoie.

    RăspundețiȘtergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages