BACALAUREAT 2011: S-au afişat rezultatele. Care sunt procentele de promovabilitate pe judeţe - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 3 iulie 2011

BACALAUREAT 2011: S-au afişat rezultatele. Care sunt procentele de promovabilitate pe judeţe

Potrivit mediafax procentele de promovabilitate pe judete nu depaseste 50%

ARAD


Sesiunea de vară a bacalaureatului a adus cele mai slabe rezultate din istorie în judeţul Arad, cu o promovabilitate de doar 36,43 la sută, înainte de contestaţii, comparativ cu 86,38 la sută în iulie 2010, în acest an existând licee cu un singur candidat promovat.

ARGEŞ


Promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 35 la sută în judeţul Argeş, iar la patru unităţi de învăţământ niciun candidat nu a obţinut medii de trecere, conform rezultatelor înainte de contestaţii, publicate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

BISTRIŢA-NĂSĂUD


Doar 44,19 la sută dintre elevii din Bistriţa-Năsăud care au susţinut bacalaureatul în sesiunea iunie-iulie au reuşit să promoveze examenul, potrivit informaţiilor date publicităţii, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

BRAŞOV


Promovabilitatea la examenul de bacalaureat din judeţul Braşov este de 45,89 la sută, înainte de contestaţii, procent mai mic decât cel înregistrat în vara anului trecut.

Note între 6 şi 7 au obţinut 693 de elevi, între 7 şi 8 - 732 de elevi, între 8 şi 9 - 703 elevi şi note între 9 şi 10 - 277 de elevi.

CLUJ




Promovabilitatea la examenul de bacalaureat, în sesiunea din iunie-iulie 2011, este de 54,07 la sută în judeţul Cluj, procent mai mic decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.



"În urma centralizării datelor, procentul de promovabilitate rezultat la nivelul judeţului Cluj este de 54,07. În sesiunea similară din anul şcolar precedent, procentul de promovabilitate a fost de 65", se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj.

HARGHITA


Procentul de promovabilitate a examenului de bacalaureat înregistrat în judeţul Harghita, înainte de depunerea contestaţiilor, este de 64,03, faţă de 72,08 la sută cât era anul trecut.

La sesiunea de vară a examenului de bacalaureat din judeţul Harghita s-au înscris 3.484 de candidaţi şi s-au prezentat 3.434.

HUNEDOARA



Promovabilitatea înregistrată la examenul de bacalaureat din judeţul Hunedoara, înainte de contestaţii, este de 38,36 la sută, mai puţin de jumătate faţă de procentul înregistrat în anul 2010, când 85 la sută dintre cei care au susţinut bacalaureatul au promovat examenul.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara au anunţat, duminică, faptul că 1.939 dintre cei 5.056 de absolvenţi de liceu prezenţi la examenul de bacalaureat au promovat.

MEHEDINŢI


Peste 70 la sută dintre elevii care au susţinut examenul de bacalaureat în judeţul Mehedinţi nu au reuşit să promoveze, iar la două licee niciun candidat nu a obţinut medii de trecere.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean Şcolar (ISJ) Mehedinţi, rezultatele la sesiunea din iunie a bacalaureatului arată că din cei 3.160 de elevi care au susţinut examenul, doar 869 au reuşit să ia note între 6 şi 9,99 şi să promoveze, neexistând însă niciun elev care să obţină nota 10.

VASLUI


Promovabilitatea la examenul de bacalaureat din judeţul Vaslui este de 43,27 la sută, cu 17 la sută mai mică faţă de sesiunea din vara anului trecut, conform rezultatelor înainte de contestaţii, publicate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean.


Doar 43 la sută din cei 3.480 de candidaţi care au susţinut examenul de bacalaureat în sesiunea din iunie-iulie 2011 au obţinut note de trecere.

sursa: mediafax.ro



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages