Romania-Franta(0-0) - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 6 septembrie 2011

Romania-Franta(0-0)

Romania Franta disputat meciul pe noul stadion al romaniei,meci care s-a incheiat cu scorul de 0-0 ratand si de aceasta  calificarea la preliminariile Euro 2012.
   A fost un meci in care echipa romaniei s-a impus in fata echipei franceze,dar fara a se finaliza cu goluri.
   Inca din prima repriza am avut parte de doua ocazii exeptionale faze fixe sutate catre poarta de fostul jucator al stelei Banel Nicolita in prima s-a executie catre poarta cocosilor a ratat pentru ca Goian nu a suflat mingea in poarta ajungand la ea foarte tarziu,iar cea de a 2a executie a fost una direct pe poarta incomodand portarul echipei franceze acestaa din urma a trimis mingea catre poarta Romania obtinand un corner batut repede tot de catre Nicolita.
   Pe parcursul meciului au inceput sa sara bucati din gazon facandu-se transee mai rau ca in razboi incomodand ambele echipe.
   A 2a repriza a fost pentru inceput pentru echipa franceza dupa care echipa romaniei si-a pus tot ce a avut mai bun in valuare si impingand liniile cat mai aproape de centrul terenului.
   Scorul de 0-0 nu ne ajuta nici de aceasta data sa ne calificam la preliminariile Euro 2012 asa dar in 2012 echipa romaniei v-a fi prezenta pe stadion doar ca spectator sau telespectator.


sursa foto: prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages